Terug

Voeg jouw favoriete plekje toe!

Vul het formulier in om jouw plekje toe te voegen aan de kaart. Vanaf je plekje is goedgekeurd,verschijnt het op de website.
Als er iemand aangeeft dat dit ook zijn favoriete plekje is, ontvang je een bericht
en kan je via chat kennismaken en vertellen wat er zo leuk is aan jullie plekje.
Opgelet: Je kan meerdere plekjes toevoegen, maar daarvoor moet je telkens een nieuw plekje toevoegen en niet allemaal in 1 formulier zetten.

Over jouw plekjeOver jou

Velden met een * zullen zichtbaar zijn in je zoekertje.
Mijn beperking (meerdere opties mogelijk)


Verloopt de communicatie via een contactpersoon? Plaats dan hieronder de contactegegevens:

(duid dit enkel aan indien je lid bent van Neos of CERA)


Vind jij net als Inter een toegankelijke wereld belangrijk? Wil jij daar met ons aan meewerken? Via deze link kan je lid worden van de Inter-community.
Wanneer je je favoriete plekje ingeeft, bezorg je ons je persoonsgegevens. Deze worden verwerkt door Inter, De Genereuzen (een initiatief van Hart voor Handicap vzw) en WebFaster (de website bouwer). We gebruiken je gegevens in het kader van dit project - Circuit Sortie. Zo kunnen we je aanvraag opvolgen en je op de hoogte houden van de nieuwtjes binnen dit project. Wanneer er een match ontstaat, wordt je e-mailadres doorgegeven aan je match zodat jullie verder kunnen afspreken. Je kan zelf een foto toevoegen aan je profiel of activiteit. Weet dat de beelden die je toevoegt op de website www.circuitsortie.be gepubliceerd worden. Als we die willen gebruiken voor andere publicaties dan deze website, dan vragen we jou daar de toestemming voor. We houden je gegevens bij tot jij je uitschrijft. Je kan je account zelf beheren en dus je gegevens zelf bijwerken of verwijderen. Je mag ook altijd vragen aan ons om je gegevens in te kijken, te bewerken of te wissen. Dit kan door contact op te nemen met [email protected] Via de Inter Community en nieuwsbrief van De Genereuzen kunnen we je op de hoogte houden van soortgelijke initiatieven. Hiervoor moet je je zelf inschrijven.